Våra solarier

Solarier finns på alla tre gymmen. De betalas via myntboxar, växling av 100 och 20 kronors sedlar kan göras via varuatomaterna.

Tänk på att det tar cirka 48 timmar innan du kan se fullt resultat av din solning i ett solarium. Tänk också på att det kan ta ett par solningar innan pigmenten har blivit "aktiverade" efter en längre tid utan sol eller solarium.

För att garantera ett hög-kvalitativt solresultat så byter vi rören efter 300 timmar (enligt tillverkaren ska de hålla 600-800 timmar).

Kvicksund

Solana Sunvision 520.

Sunvision 520, i Kvicksund är de blå/vita

Sunvision 520 är lite äldre men stor, bred, lyxig och tekniskt avancerad, med bland annat ansiktsförstärkning. Dessutom är den mycket komfortabel tack vare den ergonomiskt kroppsformade liggskivan och och sitt effektiva kylsystem. Ett kylsystem där ljudnivån reducerats med så mycket som 60%. Sunvision 520 är ett korttidssolarium med soltider mellan 6 och 15 minuter. Då solariet innehåller justerbara Ultra High Power face tanners / Soft Intensive System face tanners håller den världsklass.

 

Kungsör

Ultra Tan Chilli.

Ultratan Chilli

Chilli - färgstarkt och läckert! Det här är ett solarium för den unga generationens solande. Den skapar ett varm rött sken som gör att solrummet får liv av skenet och reflexerna. Det här är inspirerande solning som passar de flesta.

 

Nora och Eskilstuna

Luxura X7 SLi Intensive.

Solana X7 

Luxura X7 SLi Intensive solarierna är fullutrustade med Xsens doftarom, Qsens behaglig vattendimma, ContourPlus ergonomisk liggskiva, SmartVoice svensk röstinstruktion, My MP3 och Sound Around ljudsystem.

 

http://www.solana.se

http://www.ultratan.se